Close

Vanlige spørsmål

Her har vi samlet en del vanlige spørsmål og svar om konseptet og nettstedet:
 

Hvorfor er noen varer utsolgt for senere å komme tilbake?
Når du legger varer i handlevognen så reserverer vi varene for deg i opptil 45 minutter. Da de fleste varene hos oss er i begrenset antall, og du unngår dermed at favorittproduktet du la i handlevognen din kan bli kjøpt av andre mens du shopper. Om du ikke har gått til betaling eller lagt til flere produkter så vil handlevognen bli tømt etter 45 minutter. Dette frigjør varen slik at andre medlemmer kan kjøpe den. Du kan pga dette oppleve at varer som er utsolgt på et tidspunkt faktisk er tilgjengelig på et senere tidspunkt.
 

Kan jeg betale med faktura eller bankoverføring?

Foreløpig tilbyr BrandsOnly bare betaling med kredittkort, men vi vil etterhvert tilby flere betalingsalternativer.

Kan jeg reservere eller bestille varer på forhånd?
Dessverre går ikke dette. Du får bare tilgang til varene og kan bestille når salget åpner. 

Hvordan fungerer invitasjoner og bonuspoeng?
Ved å invitere venner kan du motta kr 50,- i rabattpoeng som du kan benytte til å kjøpe varer på BrandsOnly. Rabattpoengene opptjenes når din venn gjør sitt første kjøp. 
 

Du inviterer venner ved å registrere deres e-post adresse i «inviter dine venner» feltene på toppen eller bunnen av BrandsOnly.no.  Dine venner vil da motta en automatisk generert epost fra deg med en link til registreringssiden vår. Dersom en person mottar invitasjon fra flere medlemmer vil rabattpoeng kun bli tildelt det medlemmet som sendte e-posten som personen registrerte seg gjennom.
 

Under «Min Konto/Invitasjoner» har du en oversikt over hvilke personer du har invitert og hvem du har mottatt bonuspoeng for. Desto flere personer du inviterer, desto bedre mulighet har du altså til å motta rabattpoeng. Rabattpoengene er gyldig i 12 måneder, så du har god tid til å bruke dem når dine favorittmerker dukker opp på salg.


Hvor lang tid tar det før jeg mottar mine varer?
Vanlig leveringstid er mellom 3 og 5 arbeidsdager, men dette kan variere noe. På alle varer er det derfor oppgitt en estimert leveringstid. Bestiller du flere varer med ulik leveringstid er det den lengste leveringstiden som gjelder for ordren. 

Noen ganger kan leveringen være opptil 21 dager. Årsaken til at dette er at vi ikke har alle varene på vårt lager når vi mottar din bestilling. For å kunne motta varer fra leverandør, pakke og sende dem til deg tar dette derfor litt tid. Vi gjøre dette for å sikre at du får de laveste prisene vi kan tilby, og som alle våre andre medlemmer håper vi du synes det er verd ventingen