Close

Bestilling og levering

Leveringsalternativer
Det er gratis frakt på alle forsendelser. Små pakker leveres i postkassen, mens større pakker hentes på nærmeste postkontor / post i butikk. For henting på postkontor vil du vil motta en hentemelding i postkassen eller på mobil/e-post når pakkene er ankommet. For leveranser med sporingsnummer kan du også bestille levering hjem (se hjemlevering.posten.no). Dersom pakken er sendt med sporingsnummer vil dette være på din ordreside. Små pakker sendes uten sporingsnummer.

Du kan også bestille levering på døren gjennom oss. Pakken blir da levert mellom kl 17 og 21 på kvelden hos deg. Mottaker varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 min før levering. Pakken fraktes til lokalt postkontor/post i butikk dersom ingen er hjemme. Du mottar melding fra Posten/Bring om hvilken dag pakken leveres ut. Tjenesten er tilgjengelig i de fleste byer og tettsteder i Norge (se dekningskart)

Leveringstid
Vi jobber hele tiden for at din leveringstid skal bli så kort som  mulig. De fleste varer kan leveres i løpet av 3-5 arbeidsdager, mens andre kan ta 2-3 uker. For hvert salg vil BrandsOnly oppgi en veiledende leveringstid. Denne er oppgitt på hvert produkt og før du går til betaling.

For å kunne tilby så lave priser som vi gjør, er vi avhengig av å jobbe fleksibelt med våre leverandører. Det er derfor ikke alle varer vi har på eget lager før salget tar til og det vil i en del tilfeller gjøre til at levering kan ta lengre tid enn det mange er vant til. Som alle våre andre medlemmer tror vi imidlertid at når du åpner en pakke fra BrandsOnly, vil du synes det var verd ventingen.

Når dine produkter har blitt pakket og sendt vil du motta en e-post varsel om dette. Etter dette tar det normalt 1-4 dager før pakken er levert til den leveringsadressen du oppga ved bestilling.


Betaling
Alle priser på BrandsOnly.no er inkludert moms. Varene sendes fra Norge og ingen toll eller andre avgifter vil komme i tillegg. BrandsOnly leverer bare til postadresser i Norge. 

BrandsOnly aksepterer foreløpig bare kredittkort som betaling. Betaling med faktura vil komme etterhvert.  

Vi har valgt å benytte Paypal og DIBS for gjennomføring av kredittkortbetaling. DIBS er et av de ledende betalingsselskapene i Norden og garanterer at din betaling blir gjennomført på en sikker måte. BrandsOnly vil aldri få kjennskap til ditt kredittkortnummer og all kommunikasjon av betalingsinformasjon til DIBS er kryptert med høyeste sikkerhetsnivå slik at ingen uvedkommende skal kunne få tak i denne informasjonen.
DIBS Logo     Visa Logo     MasterCard Logo

BrandsOnly Fashion Image5