Close

Billige Klær På Nett

Hos brandsonly.no kan du handle biligere og bedre klær på nett enn noen andre nettsteder i Norge.

Vi organiserer salg av overskuddsvarer fra ledende merkevarer som Whyred, Replay, Acne, Tiger of Sweden, Malene Birger, Day, Wildfox, Diesel, Helly Hansen, Guess, Aigle, Tommy Hilfiger, Sand, Gant, Mauro Grifoni, Isabel Marant og mange mange flere

Produktene inkluderer alt fra merkeklær, sko, smykker, klokker, sportsklær og sportutstyr


Alle varer selges til 50-80% rabatt, med gratis frakt og all moms og toll inkludert i prisene. Alle varer er garantert orginale og er levert av merkevarene selv, autoriserte forhandlere eller importører i Norge og internasjonalt.

For å få lov til å selge eksklusive merker til så lave priser er vi nødt å begrense tilgangen til salgene til registrerte medlemmer. Medlemskap er gratis og som medlem vil du få invitasjon til alle våre eksklusive salg.

Brandsonly.no ble lansert i november 2013 og som et voksende norsk oppstartselskap er vi avhengig av å få så mange medlemmer som mulig. Om du liker tanken på å få kjøpe eksklusive merkevarer til 50-80% rabatt fra et norsk selskap så registrer deg nå og inviter så mange venner du kan. Desto flere medlemmer vi får desto bedre mulighet har vi til å få enda flere varer fra enda flere merker og gi deg de beste tilbudene.
 
 

Registrer deg via e-post
eller

Facebook Registrering

(vi vil aldri poste på din facebook side)


(Om du å se hva dette er først, så klikk her for å logge inn som gjest)

EKSEMPLER FRA TIDLIGERE SALG


Whyred Axelia Black Kjole 

Klær på nett - Whyred Kjole - Axelia Black
Butikkpris: 2199,- Vår pris: 699,-


Valentino Solbriller

Klær på nett - Valentino Solbriller 
Butikkpris: 2199,- Vår pris: 699,-